ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ

Δήλωση Απορρήτου

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sfragidaexpress.gr δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την κατασκευή και πώληση όλων των ειδών σφραγίδων καθώς και λογιστικών εντύπων και βιβλίων, για ιδιώτες και επαγγελματίες διαδικτυακά.

Η επωνυμία της επιχείρησης είναι:
 
ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΘΥΜΙΟΣ
Γραφικές Τέχνες
Ι. Στριμένου 13, Ιστιαία Ευβοίας - ΤΚ 34200
ΑΦΜ: 049284304 – ΔOΥ: Χαλκίδας
Tηλ.: 211 7905570, Fax: 22260 55540
 
Κάθε χρήστης που εισέρχεται στον ιστότοπο www.sfragidaexpress.gr και κάνει χρήση των υπηρεσιών του, θεωρείται ότι συμφωνεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που το διέπουν χωρίς καμιά εξαίρεση.
Αν ο χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, οφείλει να απόσχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.
Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσης σύμβασης κι όλων των όρων αυτής.
 
Το www.sfragidaexpress.gr εφαρμόζοντας πιστά τις διατάξεις περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, όπως αυτές προβλέπονται από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο και ειδικότερα αυτές που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο (Oδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και τις διατάξεις περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) και ειδικότερα αυτές που αφορούν στις πωλήσεις από απόσταση, δεσμεύεται να απέχει από οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων προς τρίτους, ενδεικτικά δε και όχι περιοριστικά αναφερόμενα, όπως διάδοση, διαβίβαση, δημοσιοποίηση, πώληση, εκμίσθωση ή ανταλλαγή των προσωπικών σας στοιχείων και πληροφοριών που υποβάλλετε. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτησή σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε.
Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση
Copyright © SfragidaExpress.gr