ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ

Όροι χρήσης και συναλλαγής

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙOΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο και ο τρόπος σχεδιασμού του ηλεκτρονικού καταστήματος www.sfragidaexpress.gr αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του δημιουργού και σχεδιαστή του.
Oλα τα πνευματικά δικαιώματα καθώς και το όνομα, λογότυπο, στήσιμο, ρυθμίσεις, σχέδια, εικόνες, κείμενα κ.λπ. ανήκουν στο www.sfragidaexpress.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων, καθώς και η πνευματική ιδιοκτησία τρίτων, για την οποία το www.sfragidaexpress.gr έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το δικτυακό τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους παραπάνω όρους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
 
ΙΣΤOΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.sfragidaexpress.gr για να διευκολύνει την πρόσβασή σας σε αυτό, μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του διαδικτύου, οι οποίες αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τις διαχειρίζονται τρίτοι και ευθύνονται οι ίδιοι για το περιεχόμενό τους.
 
ΠΕΡΙOΡΙΣΜOΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
Το www.sfragidaexpress.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της ιστοσελίδας, καθώς και από τυχόν διακοπές, ελαττώματα  ή καθυστερήσεις στη λειτουργία του ιστότοπου ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο. Για την καλύτερη λειτουργία του, το www.sfragidaexpress.gr είναι δυνατόν να ανανεώνει, τροποποιεί και να βελτιώνει την ιστοσελίδα του και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες της. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τους όρους σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές.
 
ΠΡOΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔOΜΕΝΑ
Αναγνωρίζοντας τη σημασία του θέματος της ασφάλειας των προσωπικών δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών το www.sfragidaexpress.gr έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Oλες οι πληροφορίες που σχετίζονται με τα προσωπικά δεδομένα είναι απόρρητες.
Tα προσωπικά δεδομένα των πελατών χρησιμοποιούνται βάσει του N. 2472/97. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. O πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από το www.sfragidaexpress.gr για τους σκοπούς εκτέλεσης και τιμολόγησης των παραγγελιών του. O πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχεία που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 Ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 Ν. 2472/.97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 211 7905570.
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω του www.sfragidaexpress.gr χρησιμοποιείται λογισμικό SSL (Secure Sockets Layer). To SLL αποτελεί ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας και του server του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αποκρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη. Oι τραπεζικές σας πληροφορίες δεν κοινοποιούνται ποτέ σε μας, επειδή το www.sfragidaexpress.gr παραλαμβάνει μόνο τα χρήματα για την αγορά που κάνατε χωρίς ποτέ να μαθαίνει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
 
ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
 
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR17 0172 1650 0051 6507 6676 876
Δικαιούχος: Παπαευθυμίου Ευθύμιος
 
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: GR32 0110 3570 0000 3570 0271 204
Δικαιούχος: Παπαευθυμίου Ευθύμιος
 
ALPHA BANK
IBAN: GR59 0140 2010 2010 0200 2007 237
Δικαιούχος: Παπαευθυμίου Ευθύμιος
 
* τα έξοδα εντολής από 3η τράπεζα βαρύνουν εξολοκλήρου τον εντολέα
* οι παραγγελίες οι οποίες εξοφλούνται με κατάθεση, αποστέλλονται αφότου
   εμφανιστεί η πληρωμή στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.
 
Copyright © SfragidaExpress.gr